DJ hyra för födelsedag

November 22, 2018 0 By Andres Gilessen

Vi gillar tydlighet på Allround DJ Service. Det är därför vi alltid tydligt anger vilka priser vi räknar med. Dessa priser inkluderar installation och demonteringskostnader, ljus och ljud, en allsidig DJ och samordning på festen.

Dessutom finns det alltid en reservdjup på kvällen på din fest, bara i fallet. På så vis vet vi säkert att det blir en fantastisk fest.

Visa garanti

En full dansgolv är försäkrad hos vår DJ service, men visste du att vi också erbjuder en visningsgaranti? Till skillnad från några andra parter vet du exakt var vi kommer till din fest.
Du väljer i förväg en DJ-show som passar tillfälle. Tänk på ljus och ljud, men även specialerbjudanden som en lasershow, rökmaskin, bubbla maskin, stjärnduk och mikrofon. Valet för dig.

Oförglömlig födelsedag

Oavsett om du är 40 eller 50 (eller yngre, då har du tur;)), en fest är en del av det! Du väljer musiken och allround DJ bygger en toppfest med dig och gästerna. Ofta hör vi “våra gäster är inte riktigt dansare”, men även då ger vi ett fullt dansgolv. Att dansa på din födelsedag är jätte kul och kopplar samman!